Husacie špeciality na tradičný spôsob

V Slovenskom Grobe v reštaurácii Husacina u Galika vám prichystajú vychýrené grobské jedlá, slovenskú kuchyňu a malokarpatské vína.

Máte chuť na tradičné špeciality z malokarpatského prostredia? V Slovenskom Grobe, dedinke známej pre svoje vychýrené husacie pokrmy, nájdete reštauráciu Husacina u Galika.

Pečené husi, kačice, lokše či husaciu pečienku vám pripravia tradičnou metódou v hlinených pekáčoch. Práve u nich máte možnosť vychutnať si tieto pokrmy založené na receptúrach, ktoré vychádzajú zo storočnej tradície. U grobských špecialít ale neostávajú, tradíciami prešpikované ponúkajú aj ďalšie typické jedlá slovenskej kuchyne. Objednať si môžete napríklad pečené prasiatko, grilované kolená, rebierka, zabíjačkové špeciality a nechýbajú ani luxusné teplé mäsové misy. Pokiaľ hľadáte skôr bezmäsité jedlá, kuchári z reštaurácie Husacina u Galika vám vedia vyjsť v ústrety - nezabudli ani na ponuku rôznych jedál pre vegetariánov.

Zapiť jedinečné špeciality môžete kvalitnými vínami, ktoré v reštaurácii Husacina u Galika ponúkajú predovšetkým z miestneho malokarpatského regiónu.

Nemusíte sa ale obmedzovať iba na občasné objednávky – reštaurácia Husacina u Galika ponúka aj denné obedové menu. Môžete si ho vyzdvihnúť osobne alebo vám ho donesú.

Výhodnou ponukou je darčekový poukaz, ktorý môžete darovať blízkym, zamestnancom či svojim obchodným partnerom. Dostanete naň desaťpercentnú zľavu. Ak si teda požiadate o poukaz v hodnote sto eur, zaplatíte len deväťdesiat, avšak jedlo si môžete vybrať práve do sumy sto eur. Hodnotu poukazu si zvolíte sami a zamestnanci reštaurácie vám pomôžu vyskladať menu. Poukaz môžete uplatniť počas celého roku vrátane husacej sezóny.

Pre zábavu alebo pracovné schôdzky si môžete rezervovať niektorý z troch separé salónikov. Zmestí sa do nich po tridsať, štrnásť a desať ľudí. Získate tak úplné súkromie napríklad pre menšie rodinné či pracovné posedenia, stretnutia, oslavy životných jubileí alebo promócie. Husacina u Galika avšak disponuje aj väčšou, hlavnou miestnosťou pre päťdesiat ľudí. V neposlednom rade môžete využiť letnú terasu, ktorá letom nekončí. V jeseni a zime sa z nej stáva samostatná vyhrievaná miestnosť. Jej priestory sú určené pre dvadsať osôb. Okrem toho je prepojená s hlavnou reštauračnou časťou a v reštaurácii Husacina u Galika vám tak dokážu pripraviť posedenie až pre sedemdesiat osôb či priestor pre tanečnú zábavu.

Reštaurácia pre vás zabezpečí aj catering, napríklad pre rôzne recepcie či párty. Na hodoch či jarmokoch vie predávať svoje vynikajúce jedlá aj ambulantne priamo na mieste.

Husacie a kačacie špeciality v tradičnom štýle nájdete len pätnásť kilometrov od Bratislavy v pezinskom okrese. V Slovenskom Grobe vás radi privítajú pri stole v reštaurácii Husacina u Galika, podniku s tradičnou atmosférou pripravenou každý deň pre návštevníkov už vyše dvadsaťpäť rokov.

Kontakty nájdete tu.

Husacina u Galika, Lipová 284/21, Slovenský Grob

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

  1. Tichá epidémia bolesti chrbta: Dostupná pomoc pre tisíce ľudí
  2. Na Slovensku sú lídrom. Málo sa u nás stavia
  3. Naši starí rodičia si peniaze zakopávali do zeme
  4. Ako zvládnuť prvý mobil a udržať si dôveru v rodine
  5. Hodnotenie profesionála: Maldivské rezorty do hodiny od letiska
  6. Na potulkách chuťami: od zemiakov po syry, všetko je doma
  7. Rozvrh hodín s kalendárom prázdnin v denníkoch SME a Korzár
  8. Vyskúšal som si prácu výčapníka. Toto vám nepovedia
  1. Hodnotenie profesionála: Maldivské rezorty do hodiny od letiska
  2. Jesenné tvorenie pre krajší domov aj nápaditý šatník
  3. Na Slovensku sú lídrom. Málo sa u nás stavia
  4. AL-AUTO dokazuje, že špičkový autoservis môže byť women-friendly
  5. Naši starí rodičia si peniaze zakopávali do zeme
  6. Zuzana Porubjaková a Miro Jaroš v naozaj otvorených rozhovoroch
  7. Prvý mobil ako skúška dôvery medzi rodičom a dieťaťom
  8. Rozvrh hodín s kalendárom prázdnin v denníkoch SME a Korzár
  1. Čo urobiť, keď sa na stene objaví trhlina? Farba ju nezachráni 9 804
  2. Z čašníkov majiteľmi top hotelov: Stavili na lokálnosť a luxus 6 059
  3. Na toto by ste sa mali vo svojej obľúbenej krčme opýtať 5 170
  4. Tichá epidémia bolesti chrbta: Dostupná pomoc pre tisíce ľudí 4 977
  5. Na začiatku ledva naškrabali 700 eur, dnes majú miliónové tržby 4 781
  6. Vyskúšal som si prácu výčapníka. Toto vám nepovedia 4 646
  7. Prvý mobil ako skúška dôvery medzi rodičom a dieťaťom 4 071
  8. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú 3 610
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z MY regióny - Odporúčame

Hľadáte miesto, kde sa spája historické kúzlo s moderným komfortom? Vila Magnolia v Banskej Štiavnici je tým pravým miestom na oddych, romantiku aj rodinnú dovolenku.


Ľudia sa majú vyhýbať turistickej lokalite.


20

Na pomoc prišli aj hasiči zo susedstva.


a 1 ďalší 14

V Slovenskom Grobe v reštaurácii Husacina u Galika vám prichystajú vychýrené grobské jedlá, slovenskú kuchyňu a malokarpatské vína.


  1. Ernest Klotton: Mocenské ambície a každodenné manévre politika
  2. Vladimír Bojničan: Môj vzor I. Miklóš nám už asi semilnie. A spolu s ním aj naša schopnosť vidieť, čo je vlastne zač ten dnešný populizmus
  3. Martin Kresák: Degrowth po slovensky: súdruh Kamenický opäť úraduje
  4. Anton Kaiser: 100 rokov organizovanej turistiky LIII.
  5. Tomáš Kuvik: Najväčší Slovák v nás
  6. Martin Fronk: František Jozef I. vtedy a dnes
  7. Michal Fiabane: Fukuyama sa mýlil. Dejiny nekončia - začínajú byť opäť desivé.
  8. Dávid Polák: Izrael, Západný breh a medzinárodné párvo. Časť 1.
  1. Pavol Návrat: Žiadosť občanov Slovenskej republiky o zlúčenie s Českou republikou 20 114
  2. Rado Surovka: Matovičove bomby sú späť 10 765
  3. Radoslav Záhumenský: Rozhľadňa, ktorú takmer nikto nepozná, a pritom z nej Malá Fatra ukazuje svoju pravú krásu! 8 531
  4. Ivan Mlynár: Je Šutaj Eštok úplný kretén ? Nie, je to génius. Ak to niekto nechápe, je to jeho problém. 7 094
  5. Radko Mačuha: "Maskovacie prvky" auta šéfa SIS 6 849
  6. Daniel Guľaš: Svetový šašo 6 521
  7. Tomáš Csicsó: Ako školy vyberajú výpalné od študentov 4 807
  8. Ján Valchár: Ešte jeden večerný blog 4 804
  1. Igor Pogány: Nano Banana: Nová AI od Google premení vaše fotky na realitu (a splní sny)
  2. Marian Nanias: Jadrové zariadenia, doteraz použité na Mesiaci.
  3. Post Bellum SK: Začiatok konca pre desaťtisíce slovenských Židov: 9. september 1941
  4. Radko Mačuha: Pre Ficových šimpanzizantov.
  5. Marcel Rebro: Diplomacia podľa Fica: úsmevy v Pekingu a Užhorode, dym v Kyjive
  6. Marian Nanias: Jadrové reaktory použité v kozmickom prieskume.
  7. Radko Mačuha: Fico nás posiela na výlet do Číny.
  8. Marian Nanias: Atómová elektráreň na Mesiaci?
SkryťZatvoriť reklamu